Kiemelt ajánlatok

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Kőtenger Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Balogh-Szatmári Kúria

Fekete Macska Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Elisabeth apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Platán Panzió

Margaréta Apartman Ház

Legénd Üdülőfalu

Spirit Apartman

Bónom-zugi nyaraló

Határcsárda Panzió

Vas megye, Bajánsenye, Arany J. u. 6.

Kényelmes szállás családok, baráti társaságok számára. Tájjellegű ételek, kisebb családi rendezvények lebonyolítása.

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Törökné Erzsi
Telefon: +36-94-350-049
Mobil: +36-30-628-1499
E-mail cím: info@hatarcsardapanzio.hu
Weboldal: www.hatarcsardapanzio.hu

Szálláshely bemutatása:

Éttermünk hosszú évek óta várja az őrségi ízekre vágyó vendégeket, és bizony sokszor merült fel az igény, milyen jó volna egy kellemes vacsora után helyben megszállni. Ez az érdeklődés adta a lendületet ahhoz, hogy a 2010-es szezonra elkészült a kis Vendégház, majd a 2011-es idegenforgalmi évre az étterem tetőterében levő Panzió, amivel tovább bővült a férőhelyek száma.

VENDÉGHÁZ

Vendégházunk egy négyszemélyes családnak, baráti társaságnak nyújt kényelmes pihenést. Igény esetén mégegy pótágy, illetve gyerekágy is elhelyezhető a házban. A konyhában hűtőszekrény, főzőlap, kávéfőző, edények találhatóak, lehetőség van tehát főzésre is. A fürdőszobában mosdópult, zuhanyzó, wc található, igényesen, szépen kialakítva, berendezve. A vendégházban sehol sem található küszöb, vagy szintkülönbség, így akár kerekesszékkel is könnyű közlekedést biztosít.

PANZIÓ

Panziónk az étterem tetőterén található, teljesen új építésű, kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szálláshely, 6 különálló lakrésszel.

Szállóvendégeinknek lehetősége van reggelis illetve félpanziós ellátást kérni, vagy egy-egy étkezésre belekóstolni éttermünk kínálatába.

Környék, programlehetőségek:

Az Őrségbe érkezőt rengeteg élmény várja. Régmúlt korok építészeti öröksége, erdei séták, illatos szamócával, málnával, gombákkal. Hatalmas túrák gyalog, kerékpárral, vagy akár szekéren, lóháton. Erdőkkel övezett tavak fürdésre, horgászásra, feltöltődésre. Fazekasok, kópickötők, akik őrzik az ősök tudását, formavilágát. És nem utolsó sorban a finom ízek, az egykori helyi ételek - málék, dödöllék, rétesek - kóstolása. Az Őrségbe érkezőt ezeken felül az a lehetőség is várja, hogy a szomszédos Ausztria és Szlovénia hasonlóan érdekes és élménydús helyeit is megismerhesse. Vendégházunk, a szlovén határ közelsége miatt - alig 1 km - kiváló kindulópontja lehet egy-egy ilyen kirándulásnak.


   


Vissza a kereséshez »